Bloggar om Hälsa levererar en julkalender!

Bloggar om Hälsas Julkalender

1 December idag. Oj så november sprang förbi, härligt säger jag för December är en riktigt mysig månad. December är även tiden för julkalendrar. Kände på morgonen när jag tittade på julkalendern på tv att det skulle inte va fel med en chokladkalender (chokladälskare). Kanske ska införskaffa mig. I bloggvärlden finns det massor av härliga julkalendrar att delta i på olika vis. Självklart behöver vårt nätverk Bloggar om Hälsa en julkalender. Var ni med i vår Julikalender så kan ni upplägget. För varför krångla till det? Om du inte var med så kommer en förklaring här.

Så här går det till:

Här nedanför hittar ni en lista med olika hälsosamma aktiviteter, fler aktiviteter än dagar till jul allt för att du ska ha lite valmöjligheter och kunna hitta något som passar dig och din dag. Välj en aktivitet varje dag som du genomför, allt för att du ska få en hälsosam resa fram till jul. Jag gillar verkligen upplägget på våra kalendrar, finns en sådan bra blandning av aktiviteter att välja. Hänger ni på vår julkalender så använd gärna #julmedBoH så vi hittar dig. På bloggaromhalsa.se kan du varje dag få inspiration till olika aktiviteter via oss bloggar i Bloggar om Hälsa. Även i vår facebookgrupp kan du få information och uppdateringar kring julkalendern. bloggar om halsa julkalender

Mitt val av aktivitet

Idag väljer jag att utmana min balans i 10 minuter. Perfekt övning för mig som har knäproblem och mellan varven slarvar med min rehab där balans är en viktig del för att inte ha ont. Kommer troligtvis även tända ljus när jag kommer hem efter jobbet och krypa upp i soffan med en serie att titta på. December är en väldigt mysig årstid. Spelar endast jullåtar i mina lurar nu när jag transporterar mig. På kvällarna är det stämningsfullt att cykla genom stan med julbelysning och julmusik i lurarna. Vilken aktivitet väljer du?

1 reaktion på ”Bloggar om Hälsa levererar en julkalender!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.