Sommaren har gjort intåg på riktigt

Det var ett tag sen. Dagarna har tickat förbi och jag har känt mig ovanligt omotiverad. Ibland hamnar jag i tankar att ni nog ändå inte tycker att något jag skriver, tipsar eller delar med mig av är intressant och ju fler dagar det dröjer ju svårare blir det att dra igång igen. Men nu tänkte jag att nu får det vara nog med detta så här är jag igen.

Vilken härlig start det har varit på den här sommaren. Senast som jag kan minnas att det var så här många varma dagar redan i Juni är typ 8 år sen. Om det stämmer eller inte vet jag inte, men vilket underbart väder det varit. Jag har för att försöka hitta tillbaka till min bloggrutin börjat dra med mig min kamera överallt, lättare att blogga när en har bilder att bygga upp det hela med. Har sett så många fina solnedgångar, men inte haft kameran med mig, men nu ska det fotas, dokumenteras och kommas ihåg.

Här är en matbild tagen i helgen. Älskar sommaren med grillat och goda sallader.

Den här soliga helgen spenderade jag i Katrineholm hos mina föräldrar. Tog långpromenader, ätit god mat, hängt i solen och läst och funderat på idéer till hur jag ska utveckla mitt företagande och haft det rätt soft. Umgåtts med min familj och haft solsting eller lite vätskebrist blev det nog på lördagen, men nivåerna är nu återställda. Resorb och se till att ha med sig vatten på söndagens långpromenad. En skön helg helt enkelt. Lite semester känsla nästan. Har kickat igång denna vecka med morgonpromenad, smoothie och planering av veckan. Ska fixa med lite mer administrativt nu och efter lunch blir det massage. Var länge sedan jag hade en måndag på kontoret inser jag nu, är först i Juni i alla fall. Praktiskt arbete är roligare, men ibland behövs sådant här så en vet vad en ska göra när det är praktiskt arbete som ska göras ;)

Jordgubbar i salladen, har ni testat? Så sött och gott!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.