Skylten från Skyltmax som hjälper mina kunder hitta rätt

Det här inlägget är ett samarbete med Skyltmax

Det har varit en hel del att fixa med till nya lokalen. Det träningsmässiga och innehållet till massagedelen var jag ganska snabb på att veta vad jag ville ha och vad som kommer behövas. Andra saker kom jag på längs med. På kvällen när jag skrivit på för nya lokalen så gick jag och Marko förbi byggnaden och Marko säger, ”Du måste ju ha en skylt, så att en ser att det är här du är”. Så självklart, men ändå inget som jag hade skrivit på min lista. Att skaffa skylt känns som ett sådant där steg när det blir väldigt riktigt. Att få något på tryck blir så tydligt på något vis. Så ut på skyltjakt blev det.

Jag skapade min skylt via Skyltmax, perfekt verktyg där en kan designa sin skylt i deras desingverktyg och på så vis ser hur skylten kommer se ut utifrån material, färger och fästen. Det fanns en hel del olika modeller att välja på och en valde enkelt måtten för sin skylt och kunde på så vis se proportionerna. Jag valde en akrylskylt då jag personligen tycker akrylskyltar är riktigt snygga. Till det valde jag väggfästen med väggavstånd. Mest för att det var snyggt, men det visade sig även vara en väldigt enkel metod att fästa skylten med sen när den skulle hängas upp.

Min nya skylt som hjälper mina kunder att hitta rätt

Eftersom jag inte haft någon logga tidigare har det här med skylt inte varit prioriterat, men med nya loggan var det väldigt enkelt att bestämma hur jag ville att min skylt skulle se ut. Så nöjd och förhoppningsvis kommer min nya skylt att hjälpa alla att hitta rätt nu när jag är i nya lokaler. Funderar även på fler skyltar för det var ju inte så läskigt att fixa med skylt och speciellt inte när en redan via datorn kunde se hur det skulle bli.

Det här inlägget är ett samarbete med Skyltmax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.