Kommit på plats i träningsstudion

Vilken helg, det blev många timmar här i studion med att fixa och försöka få ordning på allt. En tur till Ikea för lite inköp (kändes som ALLA var på Ikea i lördags) och sen till studion för att montera ihop och möblera. Fick hjälp av Markos föräldrar och även Clara kom förbi en stund och hjälpte till att skruva möbler. Det har blivit riktigt bra och det mesta börjar vara på sin plats. Jag ska fixa med lite grejer inne på kontoret som inte fått sin plats ännu. Det känns så overkligt att detta är mitt. Det här är min lokal och det är här jag ska vara. Hade smygpremiär med en PT kund under morgonen, så roligt att få dra igång. Denna vecka så kommer jag ha mina kunder här och samtidigt förbereda inför helgens Öppet Hus och officiella invigning.

Min Träningsstudio

Det känns som det mesta har hittat sin plats, självklart vill jag fylla på med en del grejer, längre fram blir det lite mer träningsutrustning och lite inredningsdetaljer. Men jag är imponerad över mig själv och hur bra och snyggt det blivit. Så himlans nöjd. Kommer bli så grymt bra detta.

Så här såg det ut när jag var och tittade på lokalen. Tur jag har öga för möjligheter och inte blev avskräckt.
Så här ser min lounge och entré ut idag. Lite skillnad eller hur?
Här är ena hörnet med träningsutrustning. Det är lite förvaringslösningar som behöver kluras ut, men rätt nöjd med min pyramidlösning.
Mitt böjrack och skivstång samt slamballs, ska även fixa en bänk dit och kanske ställa vikterna lite snyggare.

Skulle du kunna tänka dig träna här?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.