Invigningen

Invigningen är avklarad. Jag var ett virrigt huvud hela förra veckan med allt som skulle fixas, förberedas och samtidigt försöka hålla uppe mina vanliga rutiner och jobb. Men jag lyckades hålla koll på det mesta och fick hjälp av mina familj och Markos familj så det blev ordning och reda på det mesta.

Jag hade tänkt att jag skulle fota massor och hade även lejt bort lite fotande. Men det kom av sig så jag har endast några bilder från innan vi drog igång. Både positivt och negativt, synd med inga bilder för att minnas och bevara, men kul att en hade att göra så att en inte kom ihåg.

Ballongerna var utanför på gatan så att en skulle hitta in och se att här händer det något. Men förvarade inomhus natten till lördagen så passade på att fota innan jag ställde ut dom.

Jag hade tänkt fixa ballonger med bokstäver ni vet sådana där coola populära grejer, men tips från optimisten är att vara ute i GOD tid och inte dagen innan. För det fanns inte bokstäver någonstans, på ALLA butiker saknades A på dom flesta även E och R. Så att stava Reach Your Goal blev omöjligt. Men nöjde mig med mina ballonger i snöre och skrev Reach Your Goal på stjärnan högst upp. Inga ballonger inomhus men i alla fall utanför.

Snittar, fruktbricka och delikatobollar bjöds det på under invigningen.

Ett Öppet Hus ska ju ha något ätbart att bjuda på. Jag fick hjälp med att fixa snittar och hade hela tre olika varianter att bjuda på. En fruktbricka för det är ju både snyggt och gott! Sen även en liten sockerkick via minidelikatobollar fanns det att välja bland. Tog med oss resterna från fruktbrickan hem efteråt och hade som lördagsgodis. Vi sa båda två att vi bör göra fruktbricka betydligt oftare, så gott att ha ståendes framme att nalla av under helgen och tar ju faktiskt inte lång tid att göra.

Vet inte vad som hände med skärpan, men en tävling hade jag så klart också samt öppningserbjudanden.

En tävling hör också ett Öppet Hus till tycker jag. Något som får folk att cirkulera och även känner att dom kan få något extra av att komma och göra ett besök. I potten för tävlingen så fanns chans att vinna 5 PT timmar. Vad krävdes för att vinna detta? Jo en fick svara på frågor om Reach Your Goal, om mina utbildningar samt en del frågor kring hälsa och kroppen. Utslagsfrågan var hur långt snöret i burken var. Tur jag hade en sådan för hela tre personer hade lika många rätt på tipspromenaden.

Lapparna hade jag satt ut runt om i hela lokalen för att folk skulle se sig om och röra sig på hela ytan.

Fick en hel drös med blommor så nu har jag både blommor hemma och i studion. Härligt med blommor och lite grönt. Tyvärr är det nog inte många blommor som kommer trivas här i studion då jag tyvärr inte har några fönster. Men har ändå tänkt göra ett försök med några tåligare varianter. Resten fick följa med hem och lysa upp tillvaron där. Älskar blommor. Tyvärr inte så bra på att få dom att överleva bara, utom orkidéer. Inte haft död på en enda av mina orkidéer som jag fått genom åren.

Tycker jag fick till ett lyckat upplägg på invigningen och jag är nöjd över hur jag fick ihop det. För det var inte mycket som jag hade planerat i början på veckan. Så nu är studion officiellt öppnad och det känns riktigt skönt. Fortfarande en del att fixa här, men i det stora hela börjar det bli klart. Mitt egna lilla ställe .

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.