Rutiner, vardag och träningslust

Jag måste säga att rutiner är för jäkla skönt. Har börjat hitta rutiner här på nya stället och direkt känns allt lite lättare. Även om jag går runt och småmyser mellan varven och bara njuter av att faktiskt ha mitt alldeles egna. Noterar sådant som jag vill fixa, sådant som jag behöver köpa och mitt städrutin/hålla ordning på stället mall ändras varje dag. Har gjort ett schema där jag varje dag kan pricka av vid stängning att jag gjort dagens punkter. Har ju levande ljus bland annat när jag masserar så känns extra skönt att ha en sådan rutin då för att inte råka glömma. Jag boar in mig helt enkelt.

Var på årskontroll för min kroniska sjukdom idag också. Ogillar skarpt gynbesök, inte bekväm med situationen alls. Men det såg mycket bättre ut än för ett år sen och det var ju skönt och inga hudförändringar så bara fortsätta som tidigare och fortsätta lyssna av kroppen. Jag har ju märkt själv också att det blivit mycket bättre men alltid skönt att få det bekräftat. Så förnyade recept och leva på med livet.

I övrigt så börjar min träningslust krypa på. Haft ganska låg motivation då jag stressat lite över att få allt klart. Det har varit tre träningspass i veckan på rutin och inte mer än så, har även haft halsont av och till så då har jag avstått träningen helt någon vecka. Men nu tränar jag lite varje dag, kryper i kroppen. Mellan mina kunder och grupper så smyger jag in någon övning här och där. Har ju så mycket roligt att testa på och välja på här i mitt egna lilla krypin.

Tänkte att jag skulle filma eller fota (inte riktigt bestämt mig, kanske blir båda) lite övningar och träningsupplägg här i studion nu när jag har mitt egna så finns ju alla möjligheter. Men tänkte fråga er vad vill ni se och inspireras av?  Jag gjorde ju en del videos förra året. Gillade ni det upplägget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.