Mina träningsprogram

Det här inlägget innehåller reklam för mina egna träningsprogram

Tiden bara springer fram, trodde att denna sommar skulle gå lite långsammare, men det har bara swoshat till, sista veckan i Juli är vi inne på. Jag har jobbat med att färdigställa mitt senaste träningsprogram. Det har tagit sin lilla tid först för att jag hade byggarbetsplats intill studion i två månader, så att spela in något med ljud förutom på helger, var omöjligt fram till samma vecka som jag började bli fullbokad igen. Vilket inte gav så mycket med tid men så himlans roligt. Haft i princip fullbokat (allt utom grupperna, men det brukar höra sommaren till) sen veckan efter midsommar. Det är annat bokningsmönster, människor bokar dagen innan eller samma dag, men fullbokat det blir det. Dock har det inneburit att jag haft mindre tid än jag trodde jag skulle ha till träningsupplägget. Alltid är det något ;)

Nu är det i alla fall klart, håller på att dubbelkollar allt så att jag inte missat något, men annars är jag redo att släppa mitt andra träningsprogram i appen twiik. Jag har fått mejl, DM och sms från deltagare på första upplägget Grundstyrketräning som jag släppte i Maj. Så otroligt mycket positiv feedback vilket verkligen har drivit på mig i processen att göra Styrkeprogrammet som jag släpper på torsdag ännu lite bättre. Jag hoppas så att det ska uppskattas lika mycket. Får alltid lite prestationsångest innan jag släpper något eller gör något nytt, tänker alltid att det skulle kunna vara bättre.

Så glad att få dela sådana här träningsprogram med er. Det är en dröm jag haft länge i mitt huvud, men det är alltid en process att ta det från tanke till verklighet.

Vad innebär träningsprogrammen?

Träningsprogrammen än påbyggnader på varandra, men går att göra var för sig också. I strukturen är dom väldigt lika. 4 träningspass/veckan alla träningspass med olika fokus. Alla övningar har en videobeskrivning där jag visar och förklarar övningen samt poängterar vad som är viktigt att tänka på. En laddar hem appen twiik köper upplägget i shopen. Sen väljer en själv när en vill börja programmet och sen finns varje pass där i appen, med video, instruktioner i en PDF kring kost, sömn och träning för resultat och lite tankar bakom allt. En har 10 veckor på sig att genomföra det 8 veckor långa programmet (en kanske blir sjuk och missar några pass eller livet kommer i mellan så en hamnar någon dag efter, ingen fara). Varje pass har en inspelad anpassad uppvärmning samt nedvarvning/stretch där jag visar och en följer efter.

Vem är uppläggen för?

Uppläggen är för alla som gillar att träna. Grundstyrka är mer fokus på att komma igång, bygga grunder och hitta styrka i sin egen kropp. Väldigt mycket fokus på att jobba med helheten och majoriteten har kört upplägget hemma då det inte kräver speciellt mycket utrustning.

Styrkeprogrammet är mer fokus på att bli stark och bygga muskler. En påbyggnad men det innehåller en hel del komplexa övningar för att en ska få jobba med balans, koordination och få en bättre uppfattning och samspel mellan musklerna i kroppen. Utmanande, men rolig träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.