Kaosig vecka

Jag som tyckte att jag hade planerat allt så himlans bra med gott om tid att fixa och ställa allt i ordning under veckan har haft en riktig kaosvecka. Beställde internet från Telia i måndags, fick bekräftelse på det, men inte fått en orderbekräftelse, vilket jag efterfrågat och fått svaret att order inte hunnit till min beställning ännu. 5 arbetsdagar från att jag beställt och ingen order tycker jag är riktigt rutten service, aldrig varit med om något långsammare. Så just nu har jag ett kassasystem men som inte går att koppla igång. Jag hade inte räknat med att få det klart i veckan, men i alla fall början på nästa, men nu börjar mina förhoppningar minska och jag börjar oroa mig för att inte hinna få internet innan min invigning nästa helg. Att jag är i en källare med väldigt dålig täckning gör inte saken bättre, mitt 4G hjälper föga. Så tråkigt när en hamnar i kläm på grund av att andra inte kan göra sitt jobb i tid.

Så här såg det ut i måndags när jag var där. Inte riktigt som jag tänkt mig.

Målarna fixade till lokalen så som jag vill ha den och igår vid lunch var det färdigmålat. Så på kvällen åkte jag och Marko och började lägga gymgolvet/mattan. När vi kom dit så hade säkringen gått så fanns ingen el i uttagen och vi behövde dammsuga innan mattan kunde läggas. Hittade ett uttag 20 meter bort så iväg till Biltema och inhandla en sladdvinda, problemlösning är i princip allt jag har i huvudet. Vi var där till klockan 22 och idag var jag på plats vid halv nio och fortsatte mattläggningen. Samtidigt som elektrikerna var där för att hitta vad som utlöser säkringen hela tiden, vilket gjort att jag inte haft lyse i mitt kontor eller el från något uttag under hela veckan. Det märkliga har varit att inget varit inkopplat i uttagen så det finns inget som kunnat överbelasta. Efter ett antal timmar av felsökning och jobb stundtals i mörker stundtals i ljus så hittades felet. Så det var skönt att kunna börja koppla in saker och fixa med grejer utan att plötsligt stå utan el.

Min träningsutrustning som skulle dykt upp på måndagen dök inte upp så fick eftersöka var leveransen tagit vägen. Skönt nog så hittades det och jag fick min leverans på tisdagen. Dock gick inte lastpallen med utrustning in i hissen så vi fick packa upp pallen och bära ner grejerna för trapporna. Gymmattorna på rulle vägde säkert över 100 kg styck så det var inte något lätt uppdrag. Ett träningspass bara att bära utrustning. Var helt slut efteråt.

Dom där rullarna där gick knappt att förflytta. Minst 100 kg var för totalvikten på paketet var 385 kg och det övriga vägde inte speciellt mycket.
Så här såg det ut när jag gick därifrån idag. Så mycket ljusare med vit panel precis som jag ville från början och gymmattan på plats. Imorgon ska bland annat en ribbstol monteras och sättas upp.

Det är min vecka i en sammanfattning. Jag har stundtals skrattat åt allt som gått fel denna vecka och stundtals fått panik. Det har verkligen varit utmaningarnas vecka på många sätt. Efter nio timmar med fixande idag på egen hand så börjar det äntligen kännas som att jag har lite koll på saker och ting. Imorgon blir det Ikea och ett antal timmar i studion för att försöka få ordning på det mesta och tack och lov kommer jag ha hjälp under morgondagen.

Om ni vill hänga med ännu mer i uppdatering kring studion så kan jag tipsa om min Instastory @reachyourgoal.se heter jag på instagram, hinner som ni kanske förstår inte sitta så mycket vid datorn.

 

1 reaktion på ”Kaosig vecka

 1. Hej Erika!

  Vad tråkigt att höra att du måste vänta på internetabonnemanget.
  Om jag förstår rätt gäller det ett företagsabonnemang. Kan det stämma?

  Hör gärna av dig till oss via Facebook eller Twitter om du vill att vi kikar på detta igen och ser om vi kan ordna något.

  Ha en trevlig helg!

  Vänligast
  Anna Pettersson
  Telia Kundservice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.