Hoppar in i Oktober

Fick till ett skönt träningspass i helgen. Om ni följer mig på instagram har ni redan sett några filmklipp med en snutt av träningspasset. Jag tog med mig kameran och gick en promenad, fotade lite höstfärger och lyssnade ifatt på poddar som jag inte hunnit lyssna på. Rätt skönt. Efter 40 minuter stannade jag och gjorde några intervaller. Sen gick jag 10 minuter till. Stannade i en trappa, startade en peppig låtlista och körde intervaller och några övningar. Kom på att jag hade kameran, så startade den och körde några till övningar. Jag har fotat väldigt lite på senaste tiden, så det här med att fota till bloggen har fallit ur min rutin.

Lätt som en fjäder

Kände mig sådär hoppsig som jag kan bli ibland. Har känt mig tung i kroppen ända sen min förkylning, men just denna dag kände jag mig äntligen lätt och då finns det inget skönare än att hoppa. Det är något med känslan av att vara högt upp i luften. Wiho! När jag hade hoppat och studsat ett bra tag, försökte få några hoppbilder, men slutade med att jag filmade och tog stillbilder från filmklippet istället. Det blir inte lika bra kvalité på bilderna, men hoppade antingen ur bild (vilket jag ändå gjorde på film också), eller så fångade jag avstampet eller landningen. Det var så härligt gult och fint precis där (vilket inte syns på filmerna på Instagram tyvärr), men på mina stillbilder som är med kameran och inte mobilen fångade färgerna bättre (bilderna nedanför).

Ett litet glädjeskutt bara för att det var så vackert.
Stjärnhopp, syns att jag var ganska mycket piggare vid dessa stjärnhopp än dom som jag gjorde på filmklippet på Instagram. Ganska mycket mer spänst här, försvinner ju nästan ur bild.. hehe
Ett till litet glädjeskutt för att det passade så bra denna dag.
Tuckjumps är en rolig övning när en är pigg i benen. Ser jäkligt cool ut där i luften om jag får säga det själv. Just nu har jag för kort hår för att snärta mig själv i ansiktet, men kan säga att den där tofsen kan snärta rätt rejält när den är längre, ni ser ju hur håret står rakt upp ;) Har ni snärtat er själva i ögat någon gång? Rekommenderar det inte! 

Promenad tillbaka

Efter mitt träningspass och filmandet med både kameran och mobilen (om ni tittat på Instagram så är det filmat med mobilen och bilderna ovanför med kameran) så tog jag en 35 minuters promenad tillbaka. Vrålhungrig! Ett träningspass behöver inte alltid vara så strukturerat, om en inte har något specifikt mål som en tränar mot såklart. Ibland kan träningen få vara bara något spontant under en promenad. Jag hade bestämt mig för att gå en promenad och träna, men inte riktigt vad min träning skulle innehålla. Det fick bli lite känsla och baserat på lust. Ibland behöver vi ta bort alla ramar som vi bygger upp kring hur och vad träning är. Det här är en typ av träning, jag gör ibland andra typer av träning utomhus och ibland gör jag min träning på gymmet, ibland hemma och ibland på resande fot. Det är bara olika format, men allt är ändå träning och det ena är inte mer rätt eller fel än det andra.

Vad gjorde ni i helgen?

Det här skulle jag ha gjort

Vet ni vad jag skulle ha gjort i helgen? Jo jag skulle ha haft en heldags workshop på lördagen om hur en startar en blogg. Tyvärr var det för få anmälda, men vi har skjutit upp kurstillfället till längre fram. Så vill du eller vet du någon som funderar på att starta en egen blogg? Då kan du anmäla dig till den kursdagen. Det är via Vuxenskolan. Jag kommer lära er allt jag kan och lite till för att starta en grymt bra blogg. En bättre blogg än denna (jag startade ju för tio år sen, så då fanns inga sådana här kurser..) Låter kul eller hur.

2 reaktioner på ”Hoppar in i Oktober

  1. Härligt med en höst bland alla underbara löv. Jag hade gäster hela helgen och passade på att turista i Stockholm. Riktigt skoj :)

    1. Älskar just denna tid när löven skiftar färg :) Trevligt med gäster och kul att turista i sin egen stad ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.