Gruppträningstorsdagar

Torsdagar är gruppträningsdagar för min del. Det är dagar som bara springer förbi. Ofta är det en av mina längre arbetsdagar, men brukar gå så otroligt fort eftersom jag oftast har fullt upp hela dagen och allt är ganska planerat så jag behöver inte fundera på vad ska jag göra utan det är bara att förflytta sig och leverera.

Gruppträning i olika former

Torsdagar innebär oftast sovmorgon så lämnar lägenheten strax innan nio. Ibland har jag haft något frukostmöte och någon gång en PT-klient, men eftersom jag oftast jobbar sent så brukar det höra till det mer ovanliga. Jag cyklar alltid på torsdagar eftersom det är en del transport under dagen. Första cykelturen är cirka 15-20 minuter beroende på hur pigga ben jag har. 9:30 drar jag igång Mamma Boot Camp passet så brukar vara på plats runt kl 9 och förbereda och låsa upp då vi just nu är inomhus (utom dom gånger jag cyklat vilse, jag brukar inte komma vilse, men Rynnige i Örebro har ingen logik i sin uppbyggnad). Vid 11 brukar jag vara klar där och cykla mot kontoret. På kontoret brukar jag göra lite administrativt, svara på mejl, fylla på med lite mellanmål och kolla över upplägget för mitt lunchpass en extra gång. Ungefär klockan 12 ibland tidigare, beroende på hur mycket jag ska förbereda går jag ner i källaren och öppnar upp motionslokalen. 12:15-12:45 är det gruppträning och sen brukar jag vara kvar en stund efter, stretcha, prata och plocka undan. Efter gruppträningen blir det lunch, dusch och kanske en PT-klient eller lite avstämning, varierar lite.

En del förberedelser med att plocka fram utrustning innan MBC-passen. Nu är vi i en gammal gymnastiksal med en massa utrustning en kan leka med, ringar, plintar, ribbstolar och så vidare.

Fortsatt fullt ös

Eftermiddagen sen så brukar jag från kl 14-15 vara på Studio Green och massera och jobbar oftast till lite senare 19-19:30. Utom häromveckan då jag istället cyklade till Universitetet och stod på Campusmässan med Drivhuset innan jag cyklade till Studio Green och masserade. Så det kan variera lite, men oftast blir det direkt till Studio Green. Torsdagar går undan och är min egen vilodag så tränar sällan på torsdagar (men rör mig en hel del ändå som ni märker) det är kul när arbetet variera under dagen det blir två helt olika fokus och det får tiden att gå otroligt fort. Det är väl det, när dagarna går sådär otroligt fort för att en har så kul och trivs som jag tackar mig själv en extra gång för att jag valt att jobba med det jag älskar. Är du sugen på att köra gruppträning med mig på luncherna så finns det drop-in platser, mer information på hemsidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.