Ett midsommarhopp

Veckan har kickat igång och det känns skönt att vara igång igen. Tre veckor kvar till min semester och det känns som att jag behöver få en del avklarat innan dess, mycket planering så jag vet vad jag ska göra när jag kommer tillbaka efter semestern. Utmaningen när en själv är hela företaget, tar jag semester så tar företaget semester, men känner ändå att jag har bra koll på vad jag behöver ha koll på.. eeh ja ni förstår vad jag menar. Helgerna känns lite som semester just nu kan jag också tycka. Vi maxar med utflykter, rörelse och umgås med familj och vänner.

Roligt jobb

I lördags så jobbade jag några timmar som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Filmade lite nytt material så inom en snar framtid så ska jag ha redigerat ihop en ny video med lite inspiration till utomhusträning. Jag filmade och Marko sprang intervaller under tiden. På slutet fick jag lite hjälp med filmningen och så avslutade jag med lek och Marko fotade. Då fick vi ett fint midsommarhopp på bild, (se sista bilden). En kan luras till att tro att det är lätt att fånga ett hopp på bild. Även om det är lättare när en har en fotograf än när en är själv så krävs det några hopp ;) Så även om det blev nästan två timmar i naturen för att filma övningar så kändes det inte direkt som att jobba. Sådana där roliga projekt kan en planera in på helger.

En del roliga bilder blir det när en ska fånga hopp på bild
En annan del av en landning, drar ihop mig som en liten köttbulle.
En vill ju fånga ögonblicket där en är som allra högst upp och utflaxad, som här. Att hoppa är verkligen befriande går liksom inte att inte dra på smilbanden :)

Denna vecka har jag en skön känsla inför och jag tycker att jag har fått en bra start. Så nu hoppas jag att denna goa känsla hänger i sig. Vad har du för planer inför veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.