En trött måndag

O jisses vad jag är trött idag. Tog lite sovmorgon för att jag kunde, men det känns som att det hjälpte föga. Helt slut i knoppen av helgens alla intryck och möten. Helt slut i kroppen efter lördagens träningspass, lite orolig för hur jag ska orka en fullbokad eftermiddag med massager (kan inte minnas att jag haft sådan här träningsvärk i armarna tidigare). För övrigt fullbokad hela Mars ut på massagen (och April börjar fyllas på helt galet mycket, vad har hänt? men är så tacksam! ).

Veckans planer

Sitter och tittar på veckans schema och tror det kommer bli en bra vecka, bara jag inte är så här trött resten av veckan. Blir lite glad att jag bokat in ett frisörbesök imorgon, några timmars ompyssling tror jag kommer passa perfekt. Har maxat mitt schema hela förmiddagen imorgon så tror det kommer passa bra att andas lite på eftermiddagen. Hade fått för mig att jag skulle ha en ganska lugn vecka, men ser att schemat har fyllts på, just nu känns det lite jobbigt att det var så fullbokat i veckan, fyra dagar där jag slutar sent. Brukar hålla mig till två eller tre plus att hela lördagen är uppbokad. Även om allt är roliga aktiviteter så är jag så trött idag att bara sitta upp känns jobbigt. Men förhoppningsvis kommer jag efter en natts sömn och en ledig eftermiddag imorgon vara återhämtad och pigg igen. Håller tummarna för det i alla fall.

Hur mår ni idag? Ska ni göra något roligt i veckan?

Så här stark och pigg var jag i lördags. Bild från uppochhoppa.se

4 reaktioner på ”En trött måndag

    1. Tack, både trötthet och träningsvärk har börjat ge med sig :) Härligt att du mår bra, lätt att en är lite trött på måndagar. Hoppas du får en fin vecka! ?

  1. Hoppas du hinner med det du ska, utan stress! Kul med så mkt bokningar också :) Men tröttheten – jag håller med! Jag var helt slut igår. Tom liksom. Men helgen kommer jag leva länge på :)

    1. Å tack, ja helgen satte sina spår, men gav också inspiration och energi :) Ja otroligt roligt, tror veckan kommer ordna upp sig bra, var lite rädd där i måndags att jag skulle vara lika trött hela veckan, men nu känns energinivåerna återställda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.