Ett år går fort

Idag är det på dagens datum ett år sedan jag började med projektet ställa i ordning studion. Så galet att det redan gått ett helt år samtidigt som det känns som ett annat liv. Det har hunnit hända så mycket under det här året, men ändå svarar jag allt som oftast att jag nyss flyttat in i lokalerna. Hur länge är en nyinflyttad?

Det var inte mycket som var i fas den där måndagen och jag var stressad, samtidigt som jag skrattade lite åt att allt var så otroligt kaosigt. Vad ska en göra liksom?

När jag blev påmind om detta i morse så tänkte jag för mig själv, hur den här dagen än går så kommer den i alla fall inte bli lika utmanande som 5 mars 2018. Det var en rätt go känsla att ha i kroppen.

Så här såg det ut när jag fått golvet på plats, men panelen var inte målad ännu.

När jag tittar på bilderna så slås jag över att jag ändå skulle vilja göra om det. Det var en sådan otroligt rolig process om än stressig att få välja, spana och hitta lösningar för just min träningsstudio. Det finns fortfarande miljoner grejer som jag vill fixa och jag fixar något i princip varje månad, men just det där när allt det stora skulle göras direkt. Wow vilken känsla.

Så här såg det ut när jag tittade på lokalen, tur att jag såg potentialen va?
Timmar av att pumpa bollar, skära till gymmattan, montera möbler, skruva ihop träningsutrustning och möblera.

Jag skulle kunna tänka mig att designa träningsmiljöer, jag tycker i princip alla gym är usla på att skapa bra ytor. Har tittat på skisser över träningsmiljöer och jag tror banne mig att personerna som ritar aldrig har tränat själv eller enbart i maskiner. Alla gym glömmer bort den öppna ytan för stretching och träning med kroppsvikt, hantlar eller liknande. Maskinerna får alldeles för mycket fokus och jag gillar det inte. Om jag någon gång sadlar om kanske det är vad jag ska syssla med.

Så här ser det ut idag, lite skillnad från när jag tittade på lokalen.

Sadla om tänker jag dock inte göra än på ett tag. Senast i fredags hade jag en sådan där nyp mig i armen dag. Får sådana ibland. Kommer liksom på att det här är mitt jobb, det är detta som är min vardag och jag älskar det banne mig. Det är inte en dum känsla en fredagseftermiddag när en kommer på att en går hem från jobbet ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.