Det går inte riktigt som jag önskar

Allt går inte precis som jag önskar just nu. I helgen flyttade mina föräldrar och min sambo alla mina grejer (guldstjärna till dom) medan jag var i norr och roade mig. Fick bild skickad till mig och upptäckte direkt att det blivit lite fel. Allt var inte målat och lyset inne på mitt blivande kontor var inte fixat. Så idag var jag upp och bad om att det skulle fixas och inga problem det löser vi. Gick ner och tänkte jag kan dammsuga lite så kan jag koppla in en lampa med sladd från rummet bredvid och börja möblera. Upptäcker att inget eluttag ger någon ström. Så det gick inte alls bra. Fick felanmäla och även pusha på lite om det där med internet, tjatat i tre veckor nu och det gav resultat så nu har jag äntligen fått ett fiberuttag i min lokal så att jag i min tur har kunnat beställa internet.

Så här taggad känner jag mig

Min nya lokal

Jag satt en stund i min nya lokal och bara andades in och funderade där på morgonen för att känna in mig lite. Det känns bra vill jag säga. Det känns riktigt bra även om allt inte är fixat ännu och allt inte har klaffat. Men är det inte alltid så när det kommer till hantverkare, alltid missförstånd och aldrig klara i tid? (det är i alla fall min erfarenhet) min åsikt är att dom bör bli bättre på att anteckna vad som är sagt. Dom tror att dom är bra på att hålla allt i huvudet, nej nej säger min organiseringshjärna, det är inte bra att ha för mycket i huvudet. Om ni inte tittat min instastory måste ni passa på att se vilken ful målning målaren lämnade kvar fast det var sagt att allt skulle målas vitt. Haha ibland undrar en ju. Panelen ska också bli vit, men där var det ett missförstånd, men skönt att det fixas utan krusiduller.

Jobbar hemifrån idag eftersom jag tömt mitt gamla kontor och mitt nya kontor inte har el. Som tur är bor jag rätt nära nya lokalen så har kunnat springa dit när det kommit leveranser (då jag beställt det mesta med leverans idag) och stötte faktiskt på en hantverkare så det verkar som att det händer saker. Men nog är det jobbigt när en bara vill sätta igång och möblera, ställa grejer på sin plats och åka och inhandla det sista. Det pirrar i fingrarna och jag vill börja inreda nu. Tålamodsprövande, speciellt när jag alla andra dagar denna vecka har mer eller mindre inslag av PT-jobb, utbildningar, MammaTräning och nätverksfrukost på schemat så vill en ju gärna kunna använda den dag en avsatt till just detta. Tror dock att detta kommer bli så jäkla bra när det är klart och den känslan får mig lugn. När allt landar så tror jag det blir grymt!

2 reaktioner på ”Det går inte riktigt som jag önskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.