En sträckt ljumske

Är inne i en skön träningsfas just nu. Har varit det ganska länge och det känns så skönt. Märker hur jag får resultat av träningen och det är verkligen motiverande. Jag har inte tränat så här strukturerat sen jag pluggade och hade massa tid att skapa träningsprogram, analysera och lägga upp träningen efter olika målsättningar. Skillnaden denna gång är att jag inte själv skapat mitt träningsprogram och detta träningsprogram. Jag har testat MASSOR av olika träningsappar av olika träningsprofiler, men inget har gett dessa resultat och jag tror det beror på att inget varit dels lika bra upplagt och dels lika roligt vilket innebär att jag kanske tröttnat lite och mer bockat av mina pass än jobbat mig igenom dom.

Sträckte ljumsken

I måndags körde jag ett tungt benpass som kändes efteråt. Våra tre trappor upp har inte känts så långa sedan jag hade ont i smalbenet. Varje trappsteg tog krafter efter passet. I tisdags körde jag överkropp, men på andra övningen så råkade jag sträcka mig i ljumsken.. hur sträcker en sig i ljumsken när en tränar överkropp? Ja ni, jag funderade också på det, men tror att jag var så trött i benen efter måndagspasset att det helt enkelt spelade in, sen hade jag lagt fokus på uppvärmning av överkroppen eftersom det var vad jag skulle träna. Så påminnelse till mig själv, om jag tränat ett riktigt tungt benpass, värm upp underkroppen ordentligt även om det är överkroppspass dagen efter!

Går åt rätt håll

Det har som tur och skönt är släppt efter rätt bra, men tränade varken igår eller idag. Känner mig lite rastlös, smärtan har även begränsat min vardagsmotion så inte bara mindre träning utan också mindre rörelse. Aja, jag har passat på att göra annat. Men alltid extra motigt att få ett bakslag när en är så motiverad till sin egen träning, annat hade det ju varit om jag varit inne i en fas där jag hade haft lust att sitta i soffan och titta serier eller så, men det har jag inte för tillfället. Vilka problem hörrni.

Igår bakade jag istället för träning, idag blogga ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.