En sömnundersökning

Idag är en liten ovanlig dag för min del. Jag ska sova någon annanstans än hemma ikväll. Om en stund ska jag nämligen ta med mig en liten väska och gå till sjukhuset. Där ska jag sova inatt och även vara under morgondagen. Jag har väntat och väntat på denna kallelse och att det var väl inte mer än väntat att det skulle klämmas in i min redan mest fullbokade tid på året.

Men efter 6 månader av väntan så fick jag tillslut den där kallelsen, ganska precis ett år efter att jag började försöka få en tid hos vårdcentralen. Idag är det två veckor sen jag hämtade min aktigraf som jag jag haft på mig dag ut och dag in. Så den ska jag få ta av mig, lite skönt för har varit lite jobbigt med två klockor på armen, men överlag har det ändå fungerat okej.

Sova kvar på sjukhuset

Så om en stund tar jag min lilla väska och sover på sjukhuset, på neurologen närmare bestämt. Det känns lite konstigt att jag ska gå dit och sova. Jag kommer inte få ha telefonen på eftersom den kan störa utrustningen. Så jag går även in i radiotystnad. Markos reaktion var att det är ju värre än när jag var i Kroatien eftersom då kunde vi ju prata eller skriva på kvällarna. Som tur är det bara en natt och hela morgondagen som jag ska spendera där. Sen kanske jag får ett svar på mina funderingar. Vi får se hur det blir.

Inget sovande i egna sängen denna natt

Allt på en gång veckan

Denna vecka är en maxad vecka, jag jobbade 8-17 idag maxat hela dagen. Har skrivit träningsupplägg, haft mammamagekonsultationer, PT och massage. Skrivit ut och förberett allt som ska med på lägret. Och då hade jag ändå en avbokning idag så fick lite mer tid till administrativt, men det var nog tur annars hade jag fått jobba till senare än 17.

Imorgon spenderar jag hela dagen på sjukhuset som sagt så då blir det inte mycket annat gjort. På onsdag har jag jobb kl 8-18 och på torsdag morgon åker vi till Enköping med Distriktslaget för ett läger. Där är jag till på lördag eftermiddag. Så så ser min fullmatade vecka ut. Jag är glad att jag lyckades få till fem härliga träningspass förra veckan för det ser inte ut att bli tid över till allt för mycket träning denna vecka.

Vad har ni för planer för veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.