Det här ser jag fram emot i höst

Visst börjar det lukta lite höst nu? Eller är det bara för att det har regnat i en vecka som en börjar känna höstkänsla? Jag brukar vara väldigt pepp på hösten ganska tidigt, typ redan i början på Augusti. Jag gillar hösten, men i år har jag inte känt någon stress. Vet inte vad som hänt med mig, men jag är mer i nuet än på väldigt väldigt länge.

Men i förra veckan så började jag ändå kunna lukta höst och det kan alltid vara skönt att fundera på vad en har att se fram emot. Så det här tänker jag fylla min höst med.

Det här ska jag göra i höst

  • Gå en utbildning. I slutet på oktober påbörjar jag en utbildning som kommer sträcka sig till maj. Det är en fotbollsutbildning och jag är riktigt peppad på att lära mig mer. Mitt uppdrag just nu inom fotbollsförbundet som Distriktförbundskapten är så roligt och utvecklande och får mig att vilja lära mig mer, mer mer!
Inför Halmstad var jag så här peppad, vilken vecka!
  • Mer tid för mig. Jag har lagt om mitt schema i och med att jag fick min diagnos och förstod att den där extra energin som jag tänkt ska komma tillbaka någon gång aldrig kommer komma. Så bestämde jag mig för att testa ett nytt upplägg på mitt schema. Jag har kört det i tre veckor nu och hittills känns det som att jag haft mer energi och jag har haft nästintill fullbokat hela tiden. Jag hoppas att mitt nya schema kommer ge mig möjligheten att både jobba så mycket som jag vill men även ha energi till vardag. För det har varit min utmaning att jag inte orkat så mycket mer än jobba senaste åren. Jag älskar mitt jobb och måste även jobba för att betala räkningar men min energibrist har varit en utmaning som jag inte delat med mig av.
Mer tid för att njuta och ha energi till annat än bara jobb.
  • Allt för Hälsan mässan – i November där när oftast snön inte kommit och löven fallit och dagarna är mörka då ska jag och Marina göra en favorit i repris och åka på Allt för hälsan mässan. Så kul att vi redan bokat in så har en något att se fram emot.
Förra året handlade jag en hel del på mässan och fick en massa inspiration som höll i sig flera månader
  • Oktoberläger – i oktober är det fotbollsläger och uppdrag för förbundet. Det var riktigt roligt förra året så ska bli kul att vara med i år också, dock i annan roll.
  • Krispiga höstpromenader, förra året så missade hösten lite. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde, eller jo jag vet jag jobbade, var till Kroatien och reakade och hade helgerna uppbokade med allt möjligt så känslan blev att jag missade att ta höstpromenader i den utsträckning som jag brukar så i år ska jag njuta.
Från en av få höstpromenader förra året
  • Jobba på med min studio och mina kunder. Jag ser verkligen fram emot att få följa och planera för mina kunders utveckling nu under hösten. Både dom som tränat med mig i flera år, men också nya som precis startat sin resa. Jag vet att jag sagt det tidigare, men jag har verkligen dom bästa kunderna. Det är dom som gör mitt jobb till det bästa.

Vad ser du fram emot i höst?

Ska du fylla din höst med något speciellt? Något som du ser extra mycket fram emot?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.