Den där känslan

Vet ni, ibland bara slår det mig att jag verkligen älskar mitt jobb. Det kan vara något litet som bara får mig att känna mig varm i hela mig. Kan bli lite omkullvält när dessa känslor slår över mig. Ibland kommer det som en liten våg som liksom skvalpar mot mig och får mig lite i obalans, men ibland som en riktigt stor våg som slår över mig. Det kanske känns självklart att jag älskar mitt jobb, men även om det är så så är en känsla inte bestående. Jag känner ju en massa andra känslor också varje dag och även om jag trivs med min vardag så gillar jag när jag får dessa lyckodagar.

Det är bra skönt ibland att bara stanna upp och låta känslorna slå över en.

Jag vaknade riktigt trött denna morgon. Kände mig inte alls pigg på att lämna min varma säng, hörde regnet slå mot fönsterblecket och totalt svart utanför fönstret. Bara jag som tycker att senaste veckan bara blev så mörk? Har inte tyckt att det varit speciellt mörkt fören typ nu. Kanske har jag levt i någon bubbla och så plötsligt var det bara vintermörker.. Fick ordning på den där tröttheten ganska fort i alla fall, skönt med ett jobb som ger energi. Under en promenad i regnet under dagen kom jag att tänka på att alla mina kunder är mina favoriter. Jag måste ha haft en väldans tur att jag alltid har sådana härlig kunder eller så är det så att människor är väldigt härliga bara en låter sinnet vara öppet från start. Eller så förtränger jag allt negativt. Hur det nu än må vara,  slog det mig hur härligt det ändå är, att alltid ha så roligt och intressanta samtal varje dag. Varje grupp som jag har har också sin dynamik och det är häftigt och härligt. Ibland kan en del tycka att jag är lite spretig och inte endast en tydlig kundgrupp, men det är ju för att jag älskar variationen. Jag gillar att ha olika typer av grupper, olika typer av personer med olika behov och mål med sin träning. Lite flummigt kanske, men det är bara så härligt att få känna detta lyckorus av jobbet. För det är ibland lite jobbigt att driva eget. Det finns mycket att tänka på (haft massor på senaste tiden) och då är det liksom skönt som ett kvitto att ha sådana här lyckorus dagar, för då känns det så otroligt värt det.

Håller förövrigt på att planera för 2018 (brukar göra en grov plan för 6 månader och lägger schema för 3 månader åt gången). Det kan ju kännas lätt att bara lägga ett schema, bestämma vad en vill erbjuda och så pang. Men för varje grupp som jag vill starta igång behöver jag göra en marknadsföringsplan. Helst vill jag inte att alla grupper startar samtidigt (samma vecka) för då måste jag driva flera marknadsföringskampanjer samtidigt (vilket jag tidigare gjort och det är för rörigt för mig, en lär sig av sina misstag). Dessutom måste jag få schemat att gå ihop med PT, Massage och Gruppträningen. Få till en bra helhet och inte råka tänka schema träning/gruppträning och schema massage och så plötsligt jobbar jag 10-15 timmar per dag (åter igen lära sig av sina misstag). Om ni undrar varför det är lite tyst här inne på bloggen just nu.

 

1 reaktion på ”Den där känslan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.