Vad har bloggen betytt för min träning?

Tid för ett nytt veckotema och denna vecka funderar vi i Bloggar om Hälsa kring vad bloggen har betytt för vår träning. Mina bloggkollegor Camilla och Anna berättar om vad bloggen betytt för dom och där jag och Anna är lite inne på samma spår. Jag har snart bloggat i 10 år (november närmar sig) och från början ca 5-6 år var det en dagboksblogg, men när jag började på Tränarprogrammet så ville jag dela med mig av min kunskap som jag fick och inspirera andra, plus att det var ett bra sätt att lära sig (återberätta min kunskap) så jag började blogga allt mer om träning. När jag startade mitt företag i slutet av 2013 så bytte jag namn på bloggen och nischade helt in mig på träningsblogg.
aterhamta
Har bloggen påverkat min träning?
Har dock alltid fått höra att ”Läste på din blogg, du tränar jämnt” så även när det var en Dagboksblogg var det mycket träning här i bloggen (mitt första inlägg handlar om fotbollsträning bland annat), men mer att jag nämnde att jag tränade. För träning har altid varit en del av mitt liv. Min egen träning anpassas inte efter bloggen, jag glömmer ofta bort att skriva om min egen träning också för att jag glömmer bort att ta bilder eller så är bilderna så darriga att det inte ens går att se att det är jag och så tänker jag, det här vill ju ingen läsa om om det inte finns en bild.
tessan_malin_erika_002_
Så här såg jag ut då när bloggen startades, en liten fjortis 
Dock kan jag tycka om att bläddra runt i arkivet på bloggen och se vilken förändring som sker, hur jag utvecklas och hur mina tankar ändrar sig kring träning, kost och hälsa allt eftersom min kunskap och livserfarenhet breddas. Det är intressant och motiverande att kunna kika tillbaka och se vad man faktiskt gjort och vilka framsteg som åstadkommits. Så även om bloggen inte betytt mycket för min egen träning så är den en härlig del av mitt träningsliv som förhoppningsvis betyder något för er och er träning.
29-september-2012
Kommer ihåg att jag tyckte att jag hade fått så väldefinerade och stora armmuskler, små pinnar jämfört med nu ;)
Bland det absolut roligaste att höra är när någon skriver till mig eller om jag träffar på någon som berättar att min blogg inspirerat dom till att börja träna eller ta tag i sin hälsa. Eller när någon testat mina träningspass som jag delar med mig av ibland och fått en härlig endorfinkick och träningsvärk på köpet. Då blir jag varm, glad och stolt. Det är som sagt något med det där att hjälpa andra som får mig att må riktigt bra och mycket därför jag bloggar förutom att jag älskar att sätta ord på mina tankar.
Har min blogg betytt något för dig och din träning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.