Missa inte mina andra sociala medier

Jag älskar att få feedback och reaktioner på mina sociala medier av er. Det är så roligt att få interagera med er, så kul när ni ställer frågor, tipsar, önskar ämnen på inlägg, bara gillar med att trycka på hjärtat här nedanför osv. Jag håller till på en hel del sociala medier, finns nog ändå en anledning till att jag valde media som gymnasieval när jag tänker efter för det här med internet och media är rätt kul. Tänkte lista upp var jag finns så att om ni missat någon kanal kan hänga med där också! 
 
Instagram, jag försöker variera mina bilder här och dela med mig av lite mer in the moment bilder. Jag kom ur det lite när kameran på gamla mobilen la av och inte riktigt vant mig vid att jag numera har en jäkligt bra kamera på telefonen ;) @reachyourgoal.se Här under kan ni se lite från mitt instagramflöde senaste tiden
 
Facebook, här delar jag med mig av mina blogginlägg, länkar ibland till annat intressant innehåll och bjuder på tävlingar och kampanjer. Reach Your Goal är namnet där. 
 
Youtube, min youtube kanal innehåller träningsklipp, videbloggar och övningar. Lite allmän inspiration, ibland laddar jag upp filmer där flera dagar innan de publiceras i mina inlägg på bloggen, så vill man ligga steget lite före så finns jag på reachyourgoal.se
 
Bloglovin, vill ni ha koll på när det kommer nya inlägg? Då är Bloglovin perfekt, här i menyn till höger kan ni lätt välja att följa bloggen och man behöver inte ha någon egen blogg för att ha ett bloglovin konto. 
 
Twitter, där är jag nog inaktivast, när jag tittar på fotboll och mästerskap i synnerhet tycker jag det är riktigt roligt att hänga med på twitter och läsa andras kommentarer, överlag läser jag nog mest på twitter men är ganska inaktiv med egna inlägg. @Reach_yourgoal 
 
Hoppas ni tycker det är lika roligt som mig att interagera! Utbytet av åsikter, tankar och funderingar är ju så intressant! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.