Ett av mina stoltaste träningsögonblick

Den här veckan skriver vi i nätverket om stolta träningsögonblick. Jag skrev om mitt stoltaste ögoblick i juni när jag var med i träningsbloggutmaningen. Det ögoblick jag skrev om då kan ni läsa här. Det finns ju dock massor av härliga ögonblick som träningen givit mig och därför tänkte jag att jag kan skriva om ett annat stolt ögonblick. Det förra var konditionsrelaterat, så det här är styrkerelaterat. Ni trogna läsare kanske minns när jag kämpade på med de där chinsen, när jag hängde och sprattlade hemma i lägenheten och inte kom någonstans, minns ni? Så plötsligt en dag så hittade hjärnan till rätt muskler och istället för att bara hänga och inte komma någonstans (om ni har testat att göra chins vet ni vad jag menar) så känner jag hur musklerna i ryggen spänner sig och kroppen rör sig och sakta men säkert dras hela kroppen upp och huvudet kommer ovanför stången! Den känslan är rätt go den med vill jag lova. Jag försökte fånga detta på kort och film, när jag klarade av att göra chins alltså, men fick prestationsångest varje gång. 
 
Fick för mig en dag att ställa upp kameran och testa göra en chins för att jag kände mig stark, kanske skulle jag lyckas fånga en på film. Då helt plötsligt så lyckades jag för första gången göra två i rad! Jag är riktigt glad att det ögonblicket finns på film, jag ser så där löjligt glad ut när jag är klar, men den biten klippte jag bort i filmen nedanför, jag såg nämligen alldeles för löjlig ut, men det finns bevarat så jag själv kan titta på det och fyllas med samma lycka som den där dagen när det ”plötsligt händer”. Om du vill lära dig göra chins så har jag gjort en guide med träningstips, faktiskt ett av mina 10 mest lästa inlägg någonsin. 
 
Även Malin och Charlotta delar med sig av sina stoltaste träningsögonblick. In och läs och inspireras att skaffa dig egna nya stolta ögonblick. 
 

10 reaktioner på ”Ett av mina stoltaste träningsögonblick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.