Investering i mig själv

I förra veckan tog jag och gjorde en investering i mig själv, jag ska skaffade nämligen ett till gymkort. Det finns ett personalgym i byggnaden som jag hyr mitt kontor och ett gymkort där kostar inte så många kronor och även om det är väldigt litet så är det väldigt välutrusrustat. En del utrustning är rätt sliten, men det finns också en hel del som är riktigt fräsch och fin. Igår var det fem personer när jag tittade in där och då var gymmet typ fullt (eller ja 10 personer kanske får plats, men det är lite på gränsen) så får ni känslan av hur stort eller rättare sagt litet det är. Jag körde mitt premiärpass idag efter lunch, det kändes så bra! Jag var själv nästan hela tiden och hade tv:n som sällskap, perfekt. Ett nytt träningsprogram har jag också spånat på (inte haft ett strukturerat program sen i juni) och nu känner jag mig mer taggad än någonsin. Så motiverad till min egen träning och nu kan jag enkelt köra själv dem dagar jag och Marko inte kan träna tillsammans på grund av att våra scheman inte går ihop och jag kan ta en paus mitt i jobbet och träna utan att tappa någon tid på transport som jag behövt tidigare.
 
Oftast har jag luckor i mitt schema mitt på dagen och då passar det bra att träna själv. Mitt jobb innebär att vara tränad, både för att orka med (det tar på kroppen att massera) men också för att vara en förebild och inspiration, så att träna kan ju ses som arbetstid på sätt och vis ;) Riktigt skönt att bara ta en paus ett tag från tänkandet och sen bita tag i arbetet igen hur som. Och vet ni, det finns bastu! Haha mycket därför jag också skaffade kortet om jag ska vara ärlig hihi den finska ådran i mig som talar. Att basta är avkoppling på hög nivå för mig. Jag tog 10 minuter idag (längre än 15 minuter i bastun så blir jag lätt rätt seg, men 10-15 är lagom om man inte ska hem och ta det lugnt efteråt) då jag bara slappnade av och hade lite mindfulness, ååå så skönt! 
Tänkte ta en selfie med telefonen till instagram, men den dog (måste köpa en ny då mitt batteri gett upp) så fick bli stor kameran som låg i väskan istället ;)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.