Tapaskväll med vänner

I lördags så bjöd jag över lite vänner för att fira min födelsedag. Kvällen till ära hade jag fixat ihop ett tapasbord med några av mina favoriträtter i miniformat. Jag trivs i köket när jag har tid och en plan, dessutom tycker jag det är väldigt trevligt att få bjuda på mat. Det blev ett välfyllt bord med en salig blandning av smaker och upplevelser, det mesta gjort från grunden. Gästerna verkade uppskatta maten då det mesta blev uppätet. Vi hade tänkt spela kubb, men den här blåsten alltså.. När ska det sluta blåsa? Så istället spelade vi Pictionary vilket var roligt det med. Men snart vill jag ha sommarvärme så att man kan njuta av kvällsljuset utomhus utan att behöva blåsa bort..

Tapaskvällens meny bjöd på

På menyn fanns chokladdoppade jordgubbar. Quesadillas med ruccola och ost som kunde doppas i egen gjord gucamole. Snittar med färskost, färsk gräslök samt rostbiff. Pepperoni minipizzor. Pulled pork i korvbröd med coleslaw till. Ostgratinerade tortillachips med salsa och till sist kantarelltoast. Till detta fanns en svalkande sommarslush. Ska försöka lägga upp recept till samtliga rätter så håll utkik om det är någon av rätterna som verkar falla er i smaken.

Tapasbordet var fyllt av lite allt möjligt smått och gott
Självklart fanns detta när en jordgubbsälskare bjuder in
Kantarellälskaren i mig visade också på smakprov
Det var helt enkelt ett hopplock av några av mina favoriträtter
Hembakade minipizzor, tog halva dan, men så värt det
Pulldepork i korvbröd kanske inte såg mycket ut för ögat, men mums! Egen coleslaw där i bakgrunden också.
Quesadillas med ruccola och ost samt snittarna med färskost, ruccola, gräslök och rostbiff.
Tack fina vänner för att ni ville vara med och fira min födelsedag!
Hur tycker ni om att fira era födelsedagar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.