Personlig tränare på Actic Kompassen

Mitt nya jobb är som Personlig tränare på Actic Kompassen här i Örebro. Det är därför jag har hängt en del på Kompassen senaste veckorna och tränat där istället. Jag ser verkligen fram emot att få köra igång och jag hoppas att ni som bor i Örebro tar er en tur förbi och säger hej, jag kommer vara där främst förmiddagar eftersom det är fotboll på kvällarna. Jag kommer fortsätta med mitt eget företag men fokus kommer ligga på fysträning för lag så vill man träna med mig som personlig tränare får man ta sig till actic helt enkelt. Priser kan ni hitta här och jag garanterar som vanligt en rolig och peppande träning utifrån dina förutsättningar och målsättningar! Nu kör vi! 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.