Veckans pepp (v.45)

En ny vecka innebär en ny veckans pepp, För att utvecklas så behöver vi utmana oss själva både styrkemässigt men även mentalt. Om jag aldrig vågat testa om jag klarade tyngre vikter än vad jag trodde så hade jag aldrig blivit starkare. Det handlar om att vara nyfiken och testa sina gränser, för vet ni, känslan av att klara något som man inte trodde att man skulle klara av är underbar! Nu lyfter jag vikter jag bara drömt om att kunna lyfta, jag vågar tala inför större grupper vara i centrum något som skrämde mig när jag var yngre och jag klarar av att springa sträckor jag knappt vågade drömma om, allt detta genom att våga utmana mig själv. Så oavsett vad som är din dröm våga testa något som är lite mer än tidigare, för du kan och om du inte kan nu, så kan du snart för det gäller att hela tiden utmana sig själv för att utvecklas oavsett vad det handlar om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.