Bästa starten på veckan

Måndag och många kanske känner sig lite sega, men jag är otroligt glad idag fast också lite trött, men det gör inget för det får man vara ibland. Dagen började på bästa sätt, hade fått ett meddelande på facebook gällande bloggen och jag blev så otroligt glad och det värmde ända in i själen. Sen så är det nu klart att från onsdag så kommer jag inte bara att ha seniorpasset utan även ha ett lunchpass med Sandra vid namn Indoor Bootcamp. Jag har även haft tre härliga PT-kunder, planerat onsdagens pass med Sandra och nu är jag hemma och laddar för kvällens fysträning med Sturehov.
Blev lite depp när jag insåg att färgen från kreta börjat flagna måste jag också erkänna, det känns inte alls roligt att bli spökvit igen..

Jag har även hunnit träna lite idag och det kändes bra, har haft en liten motivationsdipp i min egen träning, men det håller på att vända, diskuterade med Marko olika lösningar för att peppa igång min egen träning. Jag har tränat mina 5-6 pass i veckan, men inte med samma glöd som vanligt så nu ska det bli ändring på det, måste säga att det är toppen att ha en partner som brinner för träning och som kan sätta sig in i hur det känns. Mitt problem har blivit att alla mina träningsrutiner har fått göras om eftersom jag tränar på två gym, det finns olika utrustning på gymmen och därmed måste jag anpassa min övningar, sen har jag haft olika mycket tid att träna på ibland lite mer stressigt och ibland hur många timmar som helst. Så jag måste helt enkelt strukturera upp min träning så att jag kan anpassa den bättre utifrån förutsättningarna och vara förberedd, jag är som person sån att jag vill ha koll och inte känna mig oförberedd eller förvirrad. Träningen ska helst ske efter ett förbestämt protokoll, dock kan jag vara impulsiv och byta protokoll, men det behöver finnas någon struktur ;)
Ska tillbaka till det här! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.