Stretcha bort min stelhet

Tjoho så fort den här helgen sprang förbi, igår hade vi en ”bara vara” dag, där vi gjorde precis vad vi kände för, när vi kände för det, bland annat en tur till Marieberg och en promenad till centrum för en sen middag. Ganska skönt att ha dagar utan måsten, jag har inte varit ledig en hel dag på över två veckor, men igår la jag bort alla måsten, kroppen och huvudet behöver det ibland. Idag blev det veckohandling, matlådefix inför veckan, tvättstuga och även några timmars jobb på Kompassen så nu känner jag mig redo för kommande vecka. Imorgon väntar en rolig dag med flera PT-kunder, så träningarna är planerade och jag måste kila till sängs så jag är fylld av energi imorgon :) Inser att jag är usel på att fota just nu, måste börja använda mina kameror lite flitigare för det är ju så kul att ha bra bilder till inläggen :)
 
Bjuder på en bild från sommaren, ser otroligt dryg ut, men är så stel i rumpan så ser alltid lite plågad ut när det ska stretchas, dock har jag nu lagt in stretch varje dag! Jag fick bakläxa under fystränarutbildningen på min stelhet, så nu måste jag ju visa att jag bättrat mig till december ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.