Det där med att stå på händer

Hur snabbt har inte den här veckan sprungit förbi, redan torsdag! Är väldigt trött just nu om dagarna, antar att det har med bristen på sol och ljus, känns som solen inte visat sig på månader, bara regn varje dag (vet att jag såg lite ljus i söndags, men vill ha mer sol eller att det blir kallt så vi får snö istället för regn!). Försöker hitta energi från träningen, har kört två träningspass idag och några till under veckan, det ger i alla fall energi en stund efter och skulle vara ännu tröttare utan träningen.
Börjar närma mig det där med att kunna stå på händer, har övat en del och ibland hittar jag punkten där jag blir stabil, men måste lära mig att kunna vara kvar i den positionen mer än någon sekund.. Emma lyckades fånga några bra och några mindre bra försök här om dagen som ni kan se här nedanför.
Imorgon blir det lite mer jobb och träning och sen så ska vi gå ut och käka och bowla några kollegor på jobbet :D Bästa medicinen mot höst-tröttheten är att träna och aktivera sig, försöka hitta på aktiviteter som ger energi och försök komma ut i friska luften och tänk på att det snart vänder, det kommer inte att vara så här mörkt hela året utan det är bara en tid just nu, snart blir det ljust igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.