Plus med att träna på morgonen

Måndag morgon och morgon träning, kändes härligt att bli lite svettig och känna musklerna jobba. Tog mig två vilodagar från gymträning denna helg då jag helt enkelt bara behövde det, som sagt viktigt att lyssna till kroppen så att man inte övertränar eller tappar motivationen. Tänkte på att för inte så länge sedan så skulle jag tycka någon var galen om den sa att denne brukade träna vid fem på morgonen, men nu måste jag säga att jag tycker om det. Några plus med att träna tidigt på morgonen
 
  • Dagarna blir längre, jag får många timmar att använda, somnar lite tidigare, men brukar ändå inte göra så mycket vettigt efter kl 22 så gör mig inget
  • En härlig känsla från att träningen redan är avklarad föjer med en hela dagen 
  • Jag kommer igång och piggnar till och hjärnan är igång vid sju-åtta och jag kan dra igång med studierna
  • Det är inte alls så jobbigt att träna så tidigt (men det vill man ju egentligen inte avslöja för man vill ju känna sig sådär extra duktig..hihi så man kan säga jo men jag var ju på gymmet kl 5 imorse och det låter super jobbigt, men så var det inte det) 
  • Om man startar dagen bra med träning så vill man fortsätta göra bra val under dagen (finns även en del studier på det vill jag minnas att jag läst) och jag känner mig faktiskt som en hälsosammare person när jag väljer att träna på morgonen, mina val blir sundare under dagen
Jag på gymmet denna morgon och vi är inte själva vid fem ska jag säga, det är mellan 5-10 pers plus oss skulle jag uppskatta det till beroende på vilken morgon, vid sex tiden så trillar det in ännu fler. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.