Ny dag, ny start

En väldigt jobbig huvudvärk gjorde mig sällskap större delen av gårdagen som dessutom till stor del spenderades i skolan och på kvällen var det fysträning, därav blev det tyst här på bloggen för att sitta vid datorn när huvudet bultar är inte något som lockar. Somnade tidigt och vaknade upp som en ny människa med solen som sällskap idag så traskade iväg till gymmet direkt efter frukosten och tränade bröst och armar. Härlig start på dagen, nu är det studier och sen är jag bjuden på våffellunch tillsammans med några klasskompisar innan jag ska kila till skolan för några timmar där sen är det kvällen kvar och vad jag ska göra utav den har jag inte riktigt bestämt mig för men det visar sig. Ha en fin dag och hoppas ni har det lika soligt som det är här idag! :)
 
 
Galet darriga armar efter dagens träning och bra med pump så då får man vara lite ego och passa på att leka spännis en stund ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.