Semesterdagar

Det visade sig att Rokos morbrors familj äger ett gym här i Preko, så ett samtal och sen fick vi träna gratis där, det har sina fördelar att inte vara vanlig turist på semestern, det blir lite lättare att hitta träningsanläggningar.
Vi var själva i värmen inne på gymmet, det fanns lite mer utrustning jämfört med gymmet i Kastel (hantlar yeah!) men annars lite likt med sliten utrustning, dock ingen ac vilket resulterade i riktigt mycket svett!
Det har varit riktigt varma dagar så vi har badat på dagen och åkt över till Zadar några kvällar och ätit gott och strosat runt i gamla stan. Vi har även testat vindsurfing igen, men det blåste så dåligt att det var svårt att komma någonstans. Nu kommer vi alla upp på brädan och kan stå utan några större problem så nästa steg är att surfa runt med vinden, men gårdagens blåsfria dag var bra för att nöta tekknik. Vi ska se om det blir lite vind i eftermiddag och eventuellt prova då igen. Idag är sista dagen i Kroatien, imorgon så packar vi ihop och åker till Bosnien, där ska vi vara tills vi åker hem till Sverige igen. Det har varit en underbart härlig vecka här i Preko, vår ursprungstanke var inte att stanna här så länge utan att besöka lite andra ställen i Kroatien, men vi planerade om eftersom vi alla trivdes så bra här. Skönt med att kunna planera sin semester lite spontant och göra precis vad man känner för. Lite otur är det att killarna (Markos och hans bror) har dragit på sig förkylningar och jag har köttiga sår i händerna efter utegymmet och vindsurfingen, men vi är alla på bättringsvägen.
Zadar är en fin och mysig stad, verkligen värd att besöka!

2 reaktioner på ”Semesterdagar

  1. det finns flyg från Skavsta till Zadar, det kan bli en resa dit när du säger att det är värt ett besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.