Sommarförkylning

Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Det känns skönt att vara hemma (kom hem igår), speciellt eftersom jag dragit på mig århundradets dunderförkylning. När jag är sjuk då vill jag sova i min egen säng och bara vara hemma med massor av filmer och serier. Jag blev förkyld under första dagen i Bosnien, jag trodde jag skulle klara mig då Marko var på bättringsvägen, men han blev sämre igen när vi kom till Bosnien och är fortfarande förkyld han med. Jag har haft halsont, hostat ur mig lungorna samtidigt som mina bihålor och öron har värkt så jag trott att dessa ska gå sönder och idag vaknade jag upp med ögoninflammation och feber, feberfrossa hela dagen vilket var sådär med 30 grader utanför dörren vill jag lova. Hostan verkar i alla fall att börja ge sig vilket gör det lättare att sova tack och lov.
Jag hoppas att jag kvicknar till kvickare än kvickast, vill kunna träna som vanligt och komma in i vardagsrutiner igen, jag gillar mina rutiner och jag är så sugen på att laga min egen mat igen, fyra veckor utan att laga mat själv får en verkligen att sakna sin egen mat och tänder glöden till att exprimentera i köket. Just nu är aptiten på noll (feber och denna värme är inte bra aptitretare) så jag lever på te och smoothie Jag är sällan sjuk eller förkyld för den delen men när jag väl blir smittad så brukar det slå ut mig ganska rejält, senast jag var riktigt förkyld är två år sen så det är inte så ofta jag behöver må såhär som tur är. Ogillar sommarförkylningar lite extra dock då jag vill kunna vara ute och bada och svalka mig speciellt när det är så här varmt eller springa en tur en tidig morgon innan solen gassar för mycket, men just nu orkar jag inte mycket.
Jag och Marko har tittat igenom bilderna från resan och här nedanför är två vackra bilder som jag inte lyckades ladda upp under resan. Båda är tagna i Mostar i Bosnien där vi stannade till under resan ner mot Split.

3 reaktioner på ”Sommarförkylning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.