Efter regn kommer solsken

Är lite tomt här, vi har nämligen gått på semester, eller ja Marko har det och jag försöker få undan allt som ska hinna göras innan helgen samtidigt som vi varit iväg på resande fot, men i helgen då tar vi semester båda två. Jag kan verkligen älska den svenska sommaren, men i år har den inte riktigt bjudit till ännu så då gör det inget att jag flyr landet. Vi har nämligen solsäkrat tre veckor då vi tar en bilsemester till Kroatien och Bosnien, det ska bli underbart! Jag är riktigt taggad på att få se södra Kroatien och Dalmatien, sist besökte vi den norra delen, Istrien, väldigt vackert, men tror att den södra delen kommer göra mig ännu mer frälst i landet. Idag har jag bland annat varit hem för att packa och städa så att man kommer hem till ett städat hem, kan säga att det är inte lätt att packa för tre veckor för övrigt..
Bjuder på några bilder från sist vi var i Bosnien och Kroatien, redan tre år sen. Första bilden är tagen i Bosnien och den andra i Kroatien. Inser att min sommargarderob inte har fått många tillskott sen dess allt utom shortsen som helt enkelt är alldeles för stora ligger i min väska och kommer att användas i sommar igen, men älskar den där klänningen, tröttnar aldrig! ;)
Även en liten träningsväska är packad, vet en perfekt backe till lite backintervaller som jag ska ta mig an och sen har vi sett till så att vi ska kunna träna på gym i Kroatien någon dag också så vi får underhålla musklerna, men mestadels kommer det bli träning med egna kroppen som redskap vilket känns som en rolig omväxling :)

1 reaktion på ”Efter regn kommer solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.