Ett gymbesök och en regnig promenad senare

Luffsade iväg till gymmet och mosade benen och nu mina vänner märks det att det är nytt år och nya tag för många. Det har nog aldrig hänt tidigare att alla löpband (8 st) är upptagna klockan 10 på morgonen, jag hade funderingar på att köra intervaller, hade inte riktigt bestämt mig, men tur att jag hade två valmöjligheter för hade inte orkat vänta på ett löpband så det blev lätt att bestämma sig för vad som skulle tränas ;) Just nu är jag glad att jag är student och ofta kan träna på morgon och förmiddag för jag kan bara tänka mig hur det ser ut mellan 17-19, antagligen kö till maskinerna/vikterna eftersom det kan vara det även annars vid den tiden på dygnet. Det är inte så att jag tränar på ett litet gym (1300kvm) utan det är väldigt populärt och även många lag som också tränar där. Min tanke var att även gå hem från gymmet, men det regnade ganska kraftigt så jag bestämde mig för att ta bussen( om det kom någon buss ville inte ta fram mobilen i regnet och titta tidtabellen) men jag hade sådan tur att precis när jag kom framt till närmsta bussplats så kom en buss som jag kunde ta. Bara på de 100? 200m som jag gick så blev jag genomsur.. 
En proteinshake hade jag med mig för att dricka på promenaden hem var tanken, fick dricka upp den på bussen istället ;) 
 
Nu ska jag kila iväg på ett ärende och sen så är det plugga och jobba lite som står på planeringen, ska färdigställa ett träningsupplägg till en kund bland annat. Om du är intresserad av ett träningsupplägg så kan du mejla mig på info@reachyourgoal.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.