Trötta och stela ben

Efter lunch så tog jag mig till gymmet och avverkade ett benpass med fokus rumpa, körde några övningar som jag inte kört på ett tag för att variera lite och ökade vikterna i tre andra övningar och jäklar vad det brände i rumpan på slutet, hade svårt att lyfta benen när jag skulle gå från gymmet. Här hemma blev det matlagning direkt nästan när jag kom hem, jag slängde ihop krämig kycklingcurry med pasta, helt improviserat från huvudet och det blev riktigt smarrigt! Därefter blev det att uträtta några ärenden innan det var dags att dra iväg igen och träna fotbollslaget och vi började med löpning/intervaller i 20 minuter utomhus för att sen gå in och köra överkroppsfys. Super trötta ben nu då löpningen från igår känns i kroppen idag, men gud så härlig start på veckan! Imorgon får överkroppen tränas, då mina ben är väldigt stela och trötta ;)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.