Påskfirande

Efter att ha varit iväg i några dagar och haft fina dagar med lugn jogging på mornarna, spontan rörelse i solen och massor av god mat så packade vi in oss i bilen och körde hem idag. Bland annat så har jag ätit den här goda påsktårtan som ni kan se här nedanför.   Vi var inte ens hem och packade upp utan åkte direkt till gymmet idag och drog av ett bröstpass. Det gick riktigt bra för mig till att börja, klarade ett sett med 17,5 kg hantlarna, men sen gick det inte alls som jag ville, men det gick riktigt bra för Marko och jag körde i alla fall igenom mina tänkta övningar samtidigt som Marko försökte föra över lite från sitt lyckorus till mig. Det är sällan som jag blir så opepp under ett pass speciellt på senaste tiden, har verkligen varit bortskämd med att ha motivation och tryck på varje pass så blir lite paff när det inte infinner sig eller försvinner mitt under passet som idag. Bara att ta nya tag och fokusera på det som var bra och tänka på vilken härlig helg som jag kunnat fylla med jogging utan att ha ont, snart infinner sig vårruset, så det är ju bra att jag äntligen kan springa utan smärta :) 
Så här glad var jag när jag kunde springa och sommarens fräknar har tittat fram nu i helgen också och ja jag blev väldigt varm i långärmat, men kavlade upp ärmarna och njöt av skogens skugga mellan dom soliga partierna. 
 
Hoppas att ni har haft en fin påsk helg, jag har verkligen haft det bra och laddat batterierna inför slutspurten i skolan som väntar. Nu laddar jag inför vardagen som inte känns så farlig att möta imorgon ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.