Livets vackra sida

Dagen startade tidigt med en joggingtur i det underbara vädret och med naturen som vaknade till liv och min andra hälft vid min sida i joggingspåret, kan inte bli en mycket bättre start. Annars så har jag spenderat några timmar på gymmet också i två olika omgångar och tiden där i mellan har min dag spenderats i skolan så dagen har bara sprungit förbi. Det här härliga vädret gör att jag älskar att kliva upp på morgonen och vakna till tillsammans med naturen, det var vi, lite fåglar och några rådjur som rörde oss i löparspåret under morgonen och morgondiset låg stilla över ängarna, så vackert, så idylliskt och jag bara älskar naturen. Ibland är livet allt bra härligt! 
Så här vackert var det på morgonen, inget filter utan det är verkligen så här fint tidigt på morgonen :) 

2 reaktioner på ”Livets vackra sida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.