Vad som spelas när jag tränar för tillfället

När jag tränar så spelas det nästan alltid musik i mina öron, absolut vanligast är det när jag springer (på gymmet finns i värsta fall alltid deras musik) jag gillar att ha en bra spellista med låtar som håller ett bra tempo eller som motiverar mig till att orka lite till. Just nu är det två låtar som ger mig extra energi när jag tränar, den ena är Katy Perrys ”nya” Roar, det är ett härligt go i låten som får mig att orka lite till. Den andra är Destination med Darius and Finlay i Michael Mind remix (dock har jag en kortare på min spellista, men kunde inte hitta den på youtube, men lyssna 1,40 min in i låten så förstår ni), jag kan inte låta bli att dras in i rytmen och jag vill alltid springa när den här låten spelas. Kan säga att den fanns med på milen listan när jag sprang kk-joggen och jag är så glad att den peppande låten började spelas precis när jag kom in i centrum och publikhavet visade sig, var så trött då och jag hade precis känt av första spyan i halsgropen, men den här låten fick mig att orka öka lite till och hålla uppe tempot och släppa fokuset på publiken och få mig att bara vilja springa i takt till musiken. 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.