Mina små biceps

 Klämde in ett besök på gymmet idag, trivs inte med att vara där så lite som jag är just nu så då gäller det att göra något åt det istället för att gnälla över det. Det blev biceps, triceps och bröst idag. Mina biceps känns väldigt fjuttiga så de behöver byggas upp eller hela jag känner mig väldigt svag så nu gäller det att ändra på det, jag ska sätta mig ner och bestäma lite mål med höstens träning och sedan forma ett bra träningsprogram som kommer att ge mig möjligheten att nå mina nya mål. Känner verkligen att jag behöver några nya mål att sträva mot, det är så mycket roligare att ha sina framsteg svart på vitt och känna att jag utvecklas och närmar mig ett mål än som det är nu att jag bara tränar för att jag mår bra av det (självklart också viktigt, men målsättningarna får mig att orka puscha det där lilla extra). 
Spännis, med små muskler (allt är relativt, men jag vill ha större), men det ska jag ändra på! ;) Måste även öva på att spänna vänsterarmen, får aldrig till det! :O haha 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.