Ett bländande leende

 
Det är fullt upp nu, heldagar utav plugg, jag har nog snittat 10-12 timmar om dagen de senaste två dagarna och restrerande tid har jag fördelat på att ta hand om hushållet och träna. Idag klämde jag även in ett tandläkarbesök, jag blir alltid så nojig över de där besöken, har aldrig haft några hål eller anmärkningar på mina tänder, men man vet ju aldrig om det skulle ha dykt upp. Lite tandsten hade jag som togs bort direkt då en enskild tid var onödig eftersom det inte tog många minuter, men annars klarade jag mig fin fint, så nu kan jag fortsätta le med mitt bländande leende ;) Eftersom tid just nu inte är något som jag har gott om så blir bloggen lite lidande, men jag har kommit igång bra med träningen nu och snittar 5-6 träningar i veckan precis som jag gillar det :) 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.