Tre timmar gym plus lite till

Maxtester i styrka på schemat idag på förmiddagen, så först lite föreläsning och sen någon timme inne på universitetsgymmet. Jag var inte så stark idag, sen kunde jag  inte göra alla tester heller på grund utav mitt knä som absolut inte klarar av någon maxbelastning, lite trist. 

När klockan slog elva blev det lunch och sen åkte jag, Louise och Amanda till  gymmet och tränade rygg och axlar. Vi provade en ny övning som var tok jobbig! Det tog tid att vara tre och dessutom så tog den nya övningen en hel massa tid så nästan tre timmar var vi på gymmet! Och jag ska dit igen sen med Marko och köra lite mage haha känns som att jag bor på gymmet idag. Nu ska jag plugga lite, vill helst sova men det går inte för sig ;)

Starka brudar på gymet  

Så här övertrött är jag just nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.