Lunchjogging

Fredag och veckan börjar närma sig sitt slut. Som vid nästan alla tillfällen i den här kursen så har vi fått sluta tidigare än vad det står i schemat, idag var inget undantag. Praktiskt moment med spänst- och sprintmätning var dagens aktivitet och jag hade ingen spänst och var seg som en snigel, men nu vet jag mer om vilka mätmetoder som passar och hur dessa används. Eftersom vi slutade klockan halv elva istället för tolv och det var en frivillig föreläsning vid klockan ett, så gick jag hem för att vila upp mig och äta min lunch eftersom jag bor så nära också (5 minuters promenad).
 
På vägen hem så kände jag höstsolen värma samtidigt som löven och markaskogen lockade rejält så istället för att vila bestämde jag mig för att ta en kort lunchjogging, det gick segt eftersom jag har träningsvärk i nästan hela kroppen, har gymmat fem gånger den här veckan (ett pass var ”rehab” och lite mage så inte så ansträngande) även en joggingtur i måndags har jag hunnit med så det är fullt förståeligt att min kropp är lite öm, 7 träningspass på fem dagar bör ju kännas i kroppen. Det kändes bra efteråt i alla fall och jag njöt som vanligt av solen och naturen. 
 
Genomsvettig när jag kom hem efter 4,6 km och ser ni löven! Inget filter på bilden utan det är verkligen så där fint ute just nu! Så vackert! 
 
När jag kom hem åt jag lucnh och duschade innan jag gick på den frivilliga och intressanta föreläsningen om Ledarskap och Coaching som Carl-Axel ”Calle” Hageskog höll i. Jag gillar när det kommer tränare som hållt på i många år och berättar om hur de har gjort och vad de tror är viktigt för ett gott ledarskap, det är inspirerande och motiverande till att själv vilja utvecklas och en dag kanske vara den som föreläser och berättar om sina egna erfarenheter och lärdomar. Det är då jag känner att jag valt helt rätt utbildning och blir extra pepp på att lära mig allt jag kommer över och lite till :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.