Visitkort för Reach Your Goal

Idag fick jag ett roligt paket med posten från vistaprint, mina visitkort är här! Blev riktigt nöjd med utformningen och det känns bra att jag nu kan marknadsföra Reach Your Goal på ännu ett sätt. Fick även med en visitkortshållare så att jag alltid kan ha med mig några visitkort utan att de blir knövliga. Smidigt! 
 
Vad tycker ni, blev det bra? 

10 reaktioner på ”Visitkort för Reach Your Goal

  1. Väldigt fina! Stilrent!

    För någon som precis hittat hit så funderar jag lite på vad för användning du tänker dig av dessa visitkort. Vad är det för företag du tänker skapa osv, skulle vara intressant :)

    1. Ber om ursäkt att det är lite otydligt, det finns lite info om företaget, men det är inte så lätt att hitta ännu, något som jag jobbar på att fixa, men på den här länken http://reachyourgoal.se/category/reach-your-goal.html finns lite information. Om du väljer att klicka på kategorier och "Lite mer om mig" så finns det ännu lite till och är du intresserad utav priser eller vill kontakta mig finns det under kategorin priser :) Här kan du även läsa om när jag startade det http://reachyourgoal.se/2013/october/startat-foretag.html. Hoppas det är till lite hjälp, ska som sagt försöka få fram det tydligare på sidan, men inte riktigt hunnit med ännu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.