Kondition och mage

Tog en paus i läsandet (ska läsa en bok och tre artiklar inför fredagens seminarium) och tog mig till gymmet. Det blev kondition idag, har verkligen fått tillbaka suget för att springa först 5 minuter med tuff lutning sen 15 minuter jogging och sen 10 minuter hårt tempo nästan på maxpuls sista 5 (200 slag/min mitt Max är 204 slag/min). Därefter 5 minuter nedvarvning. Svettigt och härligt, satsar mot att ha mitt livs bästa kondition till sommaren! 

Efter konditionsträningen blev det lite magträning. Har slarvat med det ett tag så idag blev det rejält så att magen är helt slut. Älskar endorfinerna som fyller kroppen efter träningen. Igår var kroppen sliten så det blev ingen träning, viktigt att lyssna på kroppen, men idag var kroppen pigg och det är så skönt att träna då :) 

2 reaktioner på ”Kondition och mage

  1. sv: du hade verkligen tyckt om mässan!! :) Vart bor du då? kanske kan ta den en runda hit till Stockholm nästa år på mässan?? Inget du kommer ångra kan jag lova, ta med träningskläder så kan du även vara med på olika pass under mässan, jag var inte det men de fanns masssa som var ombytta och redo att träna haha :)

    1. Ja jag hade nog stortrivts, jag bor i Örebro, men jag ska på Fitnessfestivalen och PT-dagarna i göteborg i slutet på månaden och hade inte råd att åka på båda, men nästa år ska jag försöka åka till stockholm också och mysa på mässan, älskar mässor och att gå runt och titta, smaka, prova på allt :) Bra tips, det är ju inte fel att vara ombytt så man kan testa direkt på plats ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.