Ryggträning

Idag väntar en hel eftermiddag med muntliga examinationer så jag passade på att besöka gymmet på morgonen. Det blev ryggträning idag. Där finns det mycket att jobba på, men det är även då man ser resultaten snabbast :) Mitt mål är att klara av att göra chins snart, pull-up klarar jag ibland beror lite på dagsform och om jag tränat på det på ett tag så nu är det dags att lära sig chins. 

Min rygg idag, har mycket kvar tills jag är nöjd, men nu börjar man ana att det finns lite muskler där också ;) 

15 reaktioner på ”Ryggträning

  1. Sv: Ja, visst är Awkward roligt, älskar den serien! :-)

    Läste några inlägg på din blogg och såg att du skulle till New York. Jag vill också fira jul i där, verkar ju supermysigt! :-)

  2. Nice! Det där ser riktigt snyggt ut, härligaste känslan; när musklerna börjar krypa fram för första gången och man ser att ens ansträngningar ger resultat! Lycka till med chinsen! :)

  3. Jaså? Jo, det är nog så man måste tänka för att få vänd på det hela. Jag brukar dock hänga på min bror till gymmet, och han motiverar mig rätt så bra om jag säger så xD

    1. Ja något måste man hitta som motiverar en, men det är inte alltid så lätt att komma fram till vad som motiverar just en själv, kul att du hittat någon som kan motivera dig :D

  4. Det har du i och för sig rätt i. I mitt fall är det att gå ner 15kg, samt tjejer givetvis xD Absolut! Vi triggar ju varandra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.