Woodbury common outlet

En heldag på Woodbury common outlet, ger en trötta fötter och tömmer ens bankkonto väldigt fort.. Shit vad affärer, även om Sanna sagt att det är riktigt stort så hade jag inte förstått att det var så stort! Det var verkligen en hel by med affärer! På våra fem timmar så han vi inte ens med en tredjedel av affärerna, så mycket mer som man hade velat besöka, men jag har ändå lyckats spendera en hel del, största andelen försvann på Nike store, tyvärr var det lite utplockat med storlekar och jag var lite för trött innan vi kom dit för att verkligen orka gå lös helt, men fick med mig en hel del trotts det. Galna reor och i vissa affärer galna köer. Vi gick alla loss på shoppingen, Sanna höll sig väldigt bra, men hon har ju ett helt år på sig att shoppa här i USA ;) 
 
(Marko har bett om att inte synas i min blogg och jag respekterar det och därför han är bortklippt om ni funderar på lite udda bilder)
 
Efter shoppingen så åkte vi hem till Sannas värdfamilj och blev bjudna på thai-mat, så gott och mättande. Efter middag och en rundtur i huset så tog vi tåget tillbaka till storstan. Tågen i Amerika är inte som tågen i Sverige, det går långsammare, lite guppigare men är väldigt mycket billigare. Det vi upptäckte när vi lämnade innerstans uppvärmda gator var att det låg kvar snö på marken, fanns stora snöhögar och frusna sjöar trotts att det varit riktigt varmt alla tre dagarna vi varit här idag var det kvavt, regnade och var runt 20 gradet varmt, när jag tittade vädret för en vecka sedan så var det -12 så jag packade ner dunjackan, men missade där i pluggstressen att vädret skulle slå om. Det är väldigt konstigt väder just nu och ett hett ämne på nyheterna förstod vi på morgonen när vi fördrev lite tid av morgontimmarna med att titta på tv. 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.