Jetlag

Här är klockan halv sju, men vi har varit vakna i flera timmar, jag vaknade vid fem och somnade redan klockan åtta igår, kämpade mot sömnen men helt omöjligt att hålla sig vaken. Igår åkte vi subway in till Manhattan, vi bor i en lägenhet i Brooklyn vi fått hyra av en släkting till Sannas värdfamilj. Det blev shopping i SoHo, jag har inte handlat något ännu, men mådde illa igår från någon timme på Manhattan tills jag somnade, så mitt shopping humör var inte på topp. Vet inte vad det var men nu känns det bra igen så hoppas att det bara var symtom på jetlag eller något. 

Vi besökte Grand central och igår också, verkligen stort och massor av människor i rörelse. Taket var det häftigaste, kändes som att det var oändligt. Blir inte samma känsla på bild, men rekommenderar att besöka Grand central och bara gå runt och titta på folk och arkitekturen, maffigt! 

Det var varmt igår och ska vara ännu varmare idag (+12 igår och vindstilla kändes som en varm majdag, idag ska det vara +20) så jackan lämnar jag hemma idag! 
Idag ska vi åka till woodburry outlet och då kommer jag shoppa loss :)  Ha en fin dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.