PT- dagarna 2013 en sammanfattning

PT-dagarna var två dagar med föreläsningar och work shops för PT-utbildade eller personer som vill jobba med PT yrket i framtiden. Det började på fredagen klockan 9:00 för att checka in och få sin bricka och 9:20 drog första föreläsningen igång. Det var verkligen hur bra föreläsningar som helst som jag skrev på fredagen också i det här inlägget. Strukturen var bra, kanske att det hade fått vara någon längre rast då det var 6 stycken föreläsningar tre på förmiddagen och tre efter lunch och den enda uttalade rasten var lunchen på 60 minuter. Annars så tyckte jag att det var hur bra som helst och super nöjd med dagen.
 
 
Inför lördagen stod det i schemat på internet att dagen skulle börja kl 9:00 men på schemat som vi fått på plats stod det 8:30 så vi kom dit med andan i halsen kl 8:30 eftersom frukosten på vandrarhemmet öppnade kl 8:00 så vi fick slänga i oss frukost och halvspringa till Svenska mässan. Väl framme sa dem vid entrén att det blivit ett tryckfel och att det skulle börja kl 9:00. Vi tog i alla fall plats och 8:45 ungefär började första föredraget. Väldigt rörigt. Därefter var det en föreläsning och sen var det workshop och det var väldigt dålig info kring workshopen då den ägde rum i föreläsningssalen så trodde vi inte att det behövdes träningskläder, men på lördagen var alla stolar bortplockade och det fanns yta för träning helt plötsligt, hade önskat att vi fått info om det i mejl vid anmälan eller på plats på fredagen. Vi gick och åt lunch istället för att delta på workshopen och gick till vandrarhemmet och bytte om eftersom det var fler workshops efter lunch. En annan detalj var att det under fredagen fanns fika i form av kaffe och frukt hela dagen, men på lördagen var det plötsligt inget fika. Trotts att det stod att vi skulle få fika och lunch båda dagarna. 
Helt enkelt var det väldigt dålig struktur på lördagen och vi kände oss ”bortprioriterade” bara för att fitnessfestivalen dragit igång, personal som vi frågade på plats om det krävdes träningskläder efter lunch kunde inte svara på frågorna och vi hade ju ändå betalat över 2000 kr så då vill man ju ha vad man betalt för. Eftersom fredagen var så himla bra så var ju förväntningarna på lördagen höga också och det blev lite platt fall. I helheten så var det i alla fall värt pengarna och jag ångrar inte att jag åkte dit, även om det kan låta lite negativt nu, för fredagen var som sagt riktigt bra och jag fick med mig en del kunskap från lördagen också, men det finns att utveckla och förbättra till nästa år :) 
 

2 reaktioner på ”PT- dagarna 2013 en sammanfattning

  1. Vad tråkigt att lördagen var så ostrukturerad. Det märks så fort när de inte riktigt funkar i planering och information, riktigt trisst. Ni är ju ändå där som betalande och då ska de ju ändå skötas lite snyggare kan jag tycka! Men skönt att fredag blev lyckad och man kan ju hoppas att de lärt sig något till nästa år :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.