Leka lite spännis

Några dagar utan träning plus att jag är helt fylld med inspiration och motivation från helgen så det har blivit lite tid på gymmet redan och mer kommer det bli idag, ska dit efter praktiska passet i skolan och nöta lite mer tyngdlyftarteknik, det är examination nästa vecka och jag måste börja få rörelserna att sitta, men min hjärna blir helt snurrig. Jag och Louise körde bröst och triceps idag i alla fall och det gick bra, riktigt skakig efter träningen så det betyder att jag tagit i och musklerna är trötta, syns också på mina miner på bilderna, inte är man snygg när man tränar i alla fall.. haha 
Ser nästan stark ut på bilderna, har för övrigt på mig mina nya träningsbyxor och dem är riktigt sköna, det känns att det är bra kvalitet! 
 
Avslutade med att leka lite spännis i omklädningsrummet, var så sjukt skakig i armarna och helt slut i bröstet så det är svårt att spänna sig utan att brista ut i skratt. 
 
 

4 reaktioner på ”Leka lite spännis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.