Överraskning i brevlådan

När jag tog in posten idag så låg det en tidning till mig där. Perfekt säger jag som inte hunnit köpa något att läsa till flyget imorgon, har förra numret av Häsa & Fitness också som jag fick på mässan och inte hunnit mer än bläddra i pågrund utav allt plugg. Dock vet jag inte vem som skickat tidningen till mig, en tidig julklapp kanske ? Hur som så får den packas ner och tas med kan behöva ha något att fördriva den 13 timmar långa resan vi ska göra. Vi reser till Warszawa först och därifrån åker vi över atlanten, hem däremot åker vi med sas och direktflyg, så skönt med direktflyg! 

2 reaktioner på ”Överraskning i brevlådan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.